تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته

تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته
تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته

حجت الاسلام سادات منصوری، مسئول مرکز مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات گفت: شماره تلفن پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات اسلامی از شماره ۰۹۶۵۰ به شماره ۰۹۶۵۰۰ تغییر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدسادات منصوری، مسئول مرکز مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات اسلامی  گفت: چندی پیش شرکت مخابرات شماره تلفن مرکز مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات اسلامی را بدون اطلاع رسانی از شماره ۰۹۶۵۰ به شماره ۰۹۶۵۰۰ تغییر داد. به همین دلیل تعداد کاربران ما به تعداد قابل توجهی کاهش یافت.

وی افزود: تا پیش از تغییر شماره تلفن اولیه، ما روزانه حدود هزار تماس تلفنی داشتیم ولی در حال حاضر تعداد تماس ها به یک سوم تقلیل پیدا کرده و روزانه حدود ۳۰۰ تماس داریم. چرا که کاربران همیشگی ما وقتی با همان شماره اولیه تماس می گیرند با بوق اشغال مواجه می شوند و نمی دانند باید با چه شماره جدیدی تماس بگیرند.

سادات منصوری ادامه داد: مرکز مشاوره و پاسخگویی به سوالات دینی سازمان تبلیغات اسلامی با حضور ۴۰ مشاور فعال به صورت ۲۴ ساعته در خدمت کابران و مخاطبان و آماده پاسخگویی به پرسش های مشاوره اعتقادی، احکام و فقه است. همچنین تماس از شماره تلفن ثابت به این مرکز رایگان است و هزینه ای برای کاربران ندارد.

کپی شد

تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته

All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

رئیس مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی گفت: هموطنان عزیز می توانند برای ارتباط با مركز در ماه رمضان با توجه به حجم زیاد تماس‌ها، با استفاده از شماره پیامك 30009640 ، بصورت شبانه روزی و 24 ساعته، سوالات فقهی و احكام شرعی خود را ارسال كنند و در اسرع وقت پاسخ سوالاتشان را دریافت نمایند.
حجت الاسلام والمسلمین علی مخدوم رییس مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت این مركز از نیمه شعبان سال 86 زیر نظر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، گفت: روزانه از طریق پنج مسیر ارتباطی، بیش از 11 هزار سوال شرعی و دینی مردم پاسخ داده می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مخدوم با اشاره به برنامه‌های مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در ایام ماه مبارك رمضان، افزود: در ماه مبارك رمضان پاسخگوی تلفنی مركز صبح‌ها از ساعت 9 تا 13 و بعدازظهرها از ساعت 15:30 تا 19:30 به صورت زنده در خدمت هموطنان عزیز خواهد بود. مسیر سایت‌ها نیز برای دریافت سوالات آماده است و محدودیت زمانی ندارد.

وی خاطرنشان كرد: برای سوالات پیامكی هم تلاشمان بر این است كه در كمترین زمان ممكن پاسخ پیامك‌ها را ارسال كنیم. لذا از مردم عزیز می‌خواهیم برای ارتباط با مركز در ماه رمضان با توجه به حجم زیاد تماس‌ها، با استفاده از پیامك، سوالات فقهی و احكام شرعی خود را ارسال كنند و در اسرع وقت پاسخ سوالاتشان را دریافت نمایند.

رییس مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با بیان اینكه تلاش ما بر این است كه در ماه مبارك از ظرفیت شب‌ها برای پاسخ به سوالات پیامكی استفاده مناسبی داشته باشیم، تصریح كرد: ساعاتی كه امكان دسترسی به سایر مراكز برای مردم وجود ندارد، می‌توانند بعد از مغرب تا ابتدای صبح روز بعد سوالات شرعی و احكام مربوط به روزه را به شماره پیامك 30009640 ارسال كنند.

مخدوم با اشاره به فعالیت 5 مسیر در این مركز برای پاسخگویی به سوالات دینی و شرعی هموطنان، گفت: برای این كار مسیرهای پاسخگویی متنوعی در حوزه‌های مختلف ارتباطی از جمله تلفن، اینترنت و ایمیل كه می‌تواند جایگزین مناسبی برای نامه مكتوب و مرسوله‌های پستی باشد و همین‌طور مسیر پاسخگویی از طریق پیامك راه‌اندازی شده است.تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته

وی یادآور شد: در پاسخگوی تلفنی، امر پاسخگویی به صورت زنده و از طریق كد خدماتی كشوری از سراسر كشور انجام می‌شود و افراد بدون گرفتن پیش شماره می‌توانند با مركز ارتباط برقرار كنند.

رییس مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با اشاره به اینكه در مجموعه امر پاسخگویی استقبال هموطنان بیش از همه مسیرها از طریق تلفن است، افزود: در این روش مردم به صورت زنده از طریق شماره تلفن 09640 با كارشناسان پاسخگویی مركز صحبت می‌كنند و با توجه به سرعت ارتباطی كه می‌توانند برقرار كنند این مسیر بیشترین استقبال را از سوی مردم دارد.

مخدوم پاسخگویی از طریق اینترنت را یكی دیگر از مسیرهای ارتباطی بین مركز و مردم برشمرد و گفت: فضاهای مختلفی از جمله دو انجمن گفت‌وگو برای این امر ایجاد شده است كه یكی مربوط به مباحث دینی به صورت تخصصی و دیگری انجمن اختصاصی مربوط به بحث‌های قرآنی با آدرس‌های askdin.ir و askqoran.ir است.

وی ادامه داد: مسیر ارتباطی دیگر برای ارسال‌ سوالات مكتوب، سایت رسمی مركز به نشانی pasokhgoo.ir است و محلی برای ارسال‌ سوالات به صورت مكتوب دیجیتال وجود دارد كه افراد با ثبت آدرس ایمیل می‌توانند منتظر پاسخ سوالاتشان باشند.

رییس مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی با بیان اینكه در فضای مجازی همچنین حضور دیگری را به صورت آنلاین داریم كه در آنجا پاسخگویی به صورت زنده در چت‌روم اتفاق می‌افتد، تصریح كرد: مسیر پاسخگویی آنلاین از طریق سایت رسمی مركز است كه مردم می‌توانند از طریق آن به صفحات پاسخگویی آنلاین متصل شوند.

مخدوم خاطرنشان كرد: در كنار این مسیرها، پاسخگویی به سوالات شرعی از طریق پیامك را نیز راه‌اندازی كردیم كه ویژگی كار پاسخگویی از طریق پیامك در مركز این است كه مردم با ارسال سوال شرعی و فقهی خود را با مشخص كردن مرجع تقلید به شماره پیامك 30009640 جواب آن را از طریق پیامك دریافت می‌كنند.

وی با اشاره به اینكه در فعالیت‌های مركز تنها بخش پیامك اختصاصا در مورد سوالات فقهی و احكام است، افزود: در سایر مسیرهای ارتباطی مركز كارشناسان به صورت تخصصی به سوالات مردم در همه حوزه‌های دینی پاسخ می‌دهند.

مخدوم همچنین با بیان اینكه سقفی برای تعداد كارشناسان این مركز قائل نیستیم، اظهار كرد: تلاشمان بر این بوده تا جایی كه بتوانیم از فضلای حوزه استفاده كنیم با این ویژگی كه همكاران در حوزه‌های مختلف كه پاسخگو هستند علاوه بر تحصیلات حوزوی در رشته خود كارشناس ارشد آن رشته باشند، لذا ما پیوسته در حال دعوت از فضلای حوزه برای همكاری در این مركزهستیم.

وی درپاسخ به این سوال كه عمده سوالات مردم در چه حوزه‌هایی است، گفت: نوع سوالات با توجه به زمان‌های مختلف، متفاوت است یعنی در مناسبت‌های خاص مثل ماه رمضان سوالات فقهی درصد بسیار بالایی از سوالات مردم را به خود اختصاص می‌دهد.

رییس مركز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در پایان از مردم خواست با توجه به حجم زیاد تماس‌ها در ماه مبارك رمضان، با استفاده از پیامك، سوالات فقهی و احكام شرعی خود را ارسال كنند و در اسرع وقت پاسخ سوالاتشان را دریافت نمایند.

با توجه به عدم امکان پاسخگویی در بخش نظرات لطفا سوالات خود را در سامانه «ارسال پرسش» یا بخش «پاسخگویی آنلاین» مطرح نمائید

درباره ما

کلیه حقوق متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد ©

به گزارش آستان نیوز، حجت الاسلام والمسلمین حسین شریعتی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: اداره پاسخگویی به سوالات دینی برای رفاه هرچه بیش‌تر زائران و دسترسی آسان‌تر آنان به اطلاعات مورد نیاز، سامانه تلفنی 32020 را راه‌اندازی کرده است که زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی می‌توانند به صورت شبانه روزی از این سامانه بهرمند شوند.
وی افزود: در واحد پاسخگویی به سوالات شرعی و اعتقادی حرم مطهر رضوی بیش از 200 کارشناس دینی برادر و خواهر به صورت شیفت‌بندی شده و دور کار پاسخگوی سوالات شرعی و اعتقادی مردم هستند.
معاون تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی، با اشاره به اینکه سامانه 32020 فقط برای مردم مشهد نیست، خاطرنشان کرد: مجاوران بارگاه ملکوتی حرم مطهر رضوی برای دستیابی به پاسخ سوالات شرعی خودشان می‎توانند با شماره 32020 و دیگر عزیزانی که خارج از شهر مشهد هستند می‎توانند با شماره 05132020 تماس حاصل فرمایند.
به گفته وی سامانه پاسخگویی به سؤالات شرعی، پاسخگوی احکام روزه، سفر، خمس و زکات، تقلید، نماز، وصیت، وقف و ارث است و مخاطبان می‌توانند با ذکر نام مرجع ‌تقلید خود، پاسخ سؤالاتشان را بر اساس نظر آن مرجع دریافت کنند.
شریعتی‌نژاد تصریح کرد: افزون بر شماره تلفن 32020 در این ایام سامانه پیامکی 300002020 نیز پاسخگوی سوالات شرعی زائران خواهد بود.

سال‌هاست جمعی از شهدای دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در جوار مضجع شریف امام رضا(ع) آرمیده‌اند؛ از بسیجی و پاسدار تا روحانی و سرباز وظیفه. شهدایی که بیشترشان در روزگار جوانی جانشان را کف دستشان…

17 واحد مسکونی در روستای محروم پساوه تایباد، در حال تخریب بود.

معاون خدمات اجتماعی بنیاد کرامت رضوی، اقدامات اشتغال‌زایی دو سال اخیر این معاونت در مناطق سیل‌زده استان گلستان را به منظور حمایت و توانمندسازی اقشار بی‌بضاعت منطقه تشریح کرد.

پروژه احداث جاده ترانزیت یا همان کریدور ترانزیتی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که از آن به عنوان طرح اولویت دار آستان قدس رضوی در منطقه ویژه اقتصادی یاد می شود، در آستانه بهره برداری است.تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته

بنیاد کرامت رضوی یکی از مهمترین مجموعه‌های آستان قدس رضوی است که مسئولیت ارائه خدمات اجتماعی را بر…

به نشر(انتشارات آستان قدس رضوی)، از سال 97 تاکنون 147 عنوان مصحف شریف شامل قرآن، مفاتیح الجنان، نهج…

چهارشنبه‌ها اگرچه روزی است مثل روزهای دیگر هفته اما برای ما ایرانیان که خورشید هشتم روشنی‌بخش وطن،…

آستان قدس رضوی در افق 1410، باید پوياترين، کارآمدترین، هم‌افزاترين و اثرگذارترین نهاد اسلامي در…

.All right reserved by Astan Quds Razavi

لیست مراکز پاسخگویی به سوالات شرعی از طریق تلفن اعلام شد.

لیست مراکز پاسخگویی به سوالات شرعی از طریق تلفن اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) این لیست که از سوی پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری منتشر شده به شرح زیر است:

تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته



انتهای پیام

به گزارش قم نیوز، حجت الاسلام محمد موسوی با اشاره به اینکه پاسخگویی در ماه مبارک رمضان در بخش تلفنی در سه نوبت انجام می شود، گفت: بخش تلفنی با حمایت ریاست دفتر تبلیغات اسلامی و با افزایش ساعات پاسخگویی تلفنی از ساعت 10 صبح تا 8 شب به صورت یکسره به جز وقت نماز (ساعت 13-14) پاسخگوی سوالات دینی هموطنان است. وی خاطر نشان کرد: هموطنان همه روزه به جز روزهای تعطیل می توانند از طریق کد خدماتی 096400 از سراسر کشور تماس گرفته و سوالات دینی خود در زمینه های اعتقادی، اخلاق، قرآن و حدیث، تاریخ اسلام، مشاوره و احکام شرعی مطرح و پاسخ خود را از کارشناسان مرکز دریافت کنند. وی با اشاره به اینکه شماره پیامک 30009640 ویژه پاسخگوی سوالات مربوط به احکام شرعی است، افزود: کارشناسان ما در این بخش به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به هموطنان است. موسوی یادآور شد: پاسخگویی اینترنتی یکی دیگر از مسیرهای ارتباطی بین مردم و مرکز است که اقشار مختلف مردم می توانند از طریق اینترنت در سایت ها و انجمن های پاسخگویی مرکز به صورت آنلاین (در فضای چت متنی) و آفلاین به پاسخ های خود برسند. به گفته وی کاربران می توانند برای توضیحات بیشتر و برنامه زمانبندی پاسخگویی آنلاین و آفلاین به سایت www.pasokhgoo.irمراجعه کنند.انتهای پیام/122

شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) – از سوی دفاتر حضرت آیت الله خامنه ای، شماره هایی برای پاسخگویی به پرسش های شرعی اختصاص یافته است.

به گزارش شفقنا شماره تلفن دفاتر حضرت آیت الله خامنه ای در سراسر کشور برای پرسش های شرعی به شرح ذیل است. ضمنا لینک پرسش اینترنتی نیز در انتهای همین صفحه آمده است:

 

ضمنا از طریق لینک ذیل می توانید پرسش های خود را به صورت اینترنتی نیز دنبال نمایید:

سوال شرعی از دفتر حضرت آیت الله خامنه ای (لینک) تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته

انتهای پیام

شفقنا در شبکه های اجتماعی: توییتر | اینستاگرام | تلگرام

سلام خسته نباشید
من قبلا خیلی متدین بودم و عاشق خدا و نماز و اصلا نمازمو ترک نمیکردم
تا وقتی ک تو مدرسه یکی از دوستام راجبه خدا منو ب شک انداخت
از اون موقع این شک عین خوره افتاده ب تنم و هرموقع میخوام برم نماز بخونم نمیتونم
الان حدود ۶ ساله ک روحم داره زجر میکشه وب هر اخوندی هم گفتم نتونسته جواب منو بده و قانعم کنه
توروقران کمکم کنین توروخدا من نمیخوام از خدا دور باشم لطفا بگین ک با کی حرف بزنم میتونه پاسخ سوالامو بده وقانعم کنه
من الان۲۱ سالمه و نمیخوام بقیه عمرمو بدون خدا بگذرونم
اون موقع ک خدا رو داشتم همه چی برام عالی بود

سلام جناب علت شک شما چیست؟

سلام و عرض ادب .
ببخشید درباره چه مسئله ای شک کرده اید ؟

من دروغ گفتم ولی به هیچکس تهمت نزدم و غیبت هم نکردم ولی دروغ گفتم دروغ هام نمیدونم بزرگه یا نه مثلا امتحان داشتیم من به دروغ به دوستمرگفتم تا فلان صفحه خوندم یعنی کلا از این دروغ ها زیاد گفتم

باسلام دایی بنده دوهفته پیش به رحمت خدا رفته دیشب آمده به خواب یکی از اقوام نزدیک وگفته که من گرسنه ام به من غذا بده لطف کنید تعبیر این خواب رو بگین من واقعا نگران هستم

سلام

سلام ببخشید اگر در هنگام خواندن نماز وتر یهو حالمون بد شد جوری که نتونست سر پا واستاد و نشست روی زمین و نماز قطع شه حکمش چیه؟؟؟ لطفا پاسخ بدید

سلام ما یک عشایر زحمتکش هستیم از هیچ گاه هیچ کسی به ما توجهی نمیکند

سلام ببخشید میگم یه خانم مسلمون میتونه با یه آقای غیر مسلمون ازدواج کنه اگه اقا مسیحی باشه
اخه یکی از دوستام میگفت اگه عاشق هم باشن میشه ازدواج کنن در چه صورت میشه ازدواج کنن

با سلام بنده چند ماه پیش نماز استیجاره ای قبول کردم که بدلیل یه مشکل نشد سر شش ماه بخوانم الان دهنده در دسترس نیستن که بنده فرصت بگیرم باقی مانده را بخوانم الان تکلیف چیست ؟

با سلام
به خاطر اختلاف که با بعضی از اعضای خانواده ام داشتم قسم خوردم و حرام کردم که از ارثیه ای که به من میرسد چیزی را نگیرم و استفاده نکنم نزدیک به ۶ تا ۷ سال هم استفاده نکردم باغی که ارث به من رسیده آیا با توجه به اینکه به دلیل ناراحتی که داشتم و قسم های که خوردم و اینکه به خودم قول دادم که از این ارثیه استفاده نکنم اما مادرم و فرزندم اصرار دارند که محصولات باغی را که به من ارث رسیده استفاده نمایم .از لحاظ شرعی و با توجه به اقرار من مبنی بر عدم لستفاده آیا استفاده از محصولات ایراد دارد ..؟

سلام خدمت شما
والدین من به دلیل گران بودن کتاب های درسی از دوستان پرس و جو کردند و آنها آدرس یک جایی را دادند که در آنجا کتاب ها با قیمت پایین تر ولی به صورت کپی موجود است
والدین من هم به همین دلیل کتاب‌های درسی من را از آنجا تهیه می کردند با قیمت پایین تر
بعد از یک مدت این سوال برایم پیش آمد که این کار از لحاظ شرعی اشکال ندارد؟
خودم هم احساس می‌کنم که احتمالاً از لحاظ شرعی مشکل دارد
میخواستم بدونم الان راه چاره چیه دیگه از این کتاب‌هایی که تهیه کردم نباید استفاده کنم جایی برای جبرانش نیست

ایا کسی که تقلب کرده یعنی از روی کتاب یا اینترنت( نه از روی کسی) در امتحان های ماهانه ی مدارس اشکال شرعی دارد

بله

باسلام نقل است که اگر بعد ازهفت ساعت بعد از گناه بگوید: «استغفرالله الذی لا اله الا هو عالم الغیب و الشهاده العزیز الحکیم الغفور الرحیم ذاالجلال و الاکرام» در نامه عملش ثبت نمی‌شود
ایا می توان هر گناهی کرد و بعد از ان ایه بالا را خواند و هیچ چیز ثبت نمیشود

اگه این جوری باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه هر کی هر کاری میکه بعد یه دعا میکنه تمام این دعوا برای وقته که تو لحظه گناه متوجه نباشی یا اگر هم گناه کردی به عمد بعد از گناه واقعا پشیمان ویا توبه درست داشته باشی و دیگه انجامش ندی

سلام من یه دوستی دارم که به خاطر اشتباهی که کردم از من دلخور شد ولی من نمی دونستم که کارم اشتباه بعدا متوجه شدم واز ایشون حلالیت خواستم ولی فکر نمیکنم از ته قلبشون منو بخشیده باشن باید چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید

سلام پسر من زمانی که قیمت طلا گرمی حدود۱۴۴۰۰۰۰ مظنه ۳۰۰۰۰۰۰۰تومان طلای آبشده به یک طلافروش داده ولی به علت نبودن پول منصرف شد و تا یک هفته خبر انصراف خود را به فروشنده نداده بود حالا فروشنده هرروز زنگ میزند و به دلیل افت قیمت خسارت به روز مطالبه میکند . سوال من این است وقتی طلایی را مظنه کردیم و مراجعه ننمودیم تا چند روز این طلا برای خریدار نگه داری میشود؟ در حالی که هیچ پولی ردوبدل نکرده ایم
حکم این معامله از نظر شرعی چگونه است؟

سلام وقت بخیر
ببخشین من چند ماه پیش با آقایی که وکیل بودن ملاقات کردم اما ازشون خوشم نیومد وقتی از ایشون جدا شدم اون آقا تماس گرفتن و گفتن بین خودمون صیغه محرمیت خوندن و از من بله گرفتن درصورتی که من نمیدونستم این کارو کردن
آیا چنین چیزی صحت داره؟ و ادعا میکنه من زنشم
واقعا من صیغشون شدم؟ من ازدواج نکردم و مجردم

سلام.
در ازدواج رضایت طرفین در هنگام خواندن صیغه عقد دایم و موقت شرط صحت ازدواج است بنابراین اگر کسی اصلا خبر ندارد که چنین صیغه ای از جانب دیگری بدون اطلاع ایشان خوانده شده به هیچ وجه صورت شرعی ندارد وهمچنین بدون ثبت در دفتر ازدواج یا دفترخانه ثبت اسناد وجاهت قانونی هم ندارد.
البته در توضیحات ارایه شده به هیچ سند و مدرکی اشاره نشده .
موفق باشید.

با سلام
حلالیت طلبیدن برای میت آیا اصل موضوع ظلم باید بازگو شود؟
یا میتوان گفت در حق شما ظلمی روا شده با دریافت وجهی حلال کنید کفایت میکند؟

سلام

سلامم ببخشید من در یک خانوادیی زندگی میکنم که بعضی اوقات از اب حرام برای کارهایی روز مره استفاده میکنن من نیز بعضی اوقات به ناچار از ان استفاده میکنم بصورت غیر مستقیم مثلا ظروف را با ان اب حرام میشویند و من نیز در ان ظروف غذا میخورم در حال حاضر نمیدانم حکم من چه چیزی هست و باید در این خانوادا چه کنم؟

سلام من یه تعداد زیادی صلوات نذر کردم الان بقیع میتونن یه تعدادیش رو بفرستن یا همشو باید خودم بفرستم؟؟

سلام خسته نباشید راستش من وقتی داشتم وضو میگرفتم روی پام کلک های قالی چسبیده بود منم سعی کردم اونا رو پاک کنم ولی دیگه خیلی حساسیت به خرج ندادم و دیدم تقریبا تمیزه مسح و کشیدم آیا وضوم باطله؟رهبر

سلام خداقوت میخاسم بدونم شستن لباس نجس با ماشین لباسشویی اتوماتیک که برنامه پیش شستشو و ابکشی اضافه واسه یبارو داره لباس نجس راپاک میکند؟ واگرپاک میکند خود لباسشویی برای استفاده بعدی نیاز به شستشو ندارد ؟

با سلام نوه ی پسر ۱۴ ساله ام بخاطر اجرای احکام عبادت دچار وسواس شده و در حال حاضر با تهیه ی کتاب استفتائات متوجه شده که چند ماه وضو و نمازش درست نبوده باید نمازهایش را قضا بجا اورد ؟
لطفا در این مورد راهنمایی بفرمائید نمی خواهم فرزندم دبن زده شود تا همین حالا هم در انجام عبادتش دچار وسواس شدیدی شده
اگر حکم راحت تری را جایز میدانید بفرمائید تا عبادتش با شوق و اشتیاق همراه شود
امیدوارم راه حل مناسبی وجود داشته باشد تا این بار سنگین ، سبک شود در ضمن ایشان مقلد آقای خامنه ای هستن

سلام بنده آزاده هستم مبلغی در سالهای ۷۰ بعنوان هدیه از طرف مقامات رسمی جمهوری اسلامی جهت آزادگان به حساب ستاد آزادگان واریز شده مسئولین وقت ستاد اقدام به سرمایه گذاری در بورس نموده اند (البته بنده بی اطلاع بوده ام) آیا اکنون که سال خمسی بنده هست علی رغم داشتن دختر که موقع عروسیش می باشد و احتیاج مبرم به پول دارم باید خمس آنرا پرداخت نمایم یا خیر ؟

سلام اگر درمورد ازدواج یک بار استخاره گرفته باشم ولی طرف دیگر ازدواج بدون اینکه بداند من قبلا استخاره گرفته ام استخاره بگیرد و نتیجه یک استخاره خوب و یکی بد باشد ایا اگر ۴۰ روز صبر کنیم و دوباره با هم یک استخاره بگیریم درست است؟

جانم فدای رهبر ❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام اینجانب ۴۵ساله مجرد خرجی خانواده راازبچگی با کارگری دادم الان چهارپنج ماه بیکارشدم راهنمایم کنید چیکارکنم خودما نمیتونم بکشم از گرونی ونداری جون به لبم رسیده بابا باچه زبونی بگم والا بریدم دیگه ندارم ندارم ندارم کو گوش شنوا کو حصرت علی خدا خدا خدا

جانم فدای رهبر

سلام.اگرپیام های گوشی یک نفروکه درموردخودمااست قایمکی نگاه کنیم.حکمش چیست؟؟تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته

درود بر رهبر ❤️

سلام و علیکم از دید بنده این که آقا یا خانمی بدون اجازه از لوازم او یا اینکه بدون آنکه شخص برانداز صحبت های او آگاه شود حتی اگر در مورد خودش نیز باشد حکم بدون اجازه کاری کردن را دارد فرقی ندارد که درمورد شما باشد یا نه آن فرد که در مورد تو غیبت می کند خود نیز نتیجه اعمالش را می بیند انشاءالله که خدا از گناهان همه ما در گذرد درود بر رهبر جامعه اسلامی ایران

باسلام صلوات برحضرت محمد و خاندان پاکش

با سلام مادرآذربایجان شرقی دشتی جهت کشاورزی به اسم گوردیان داریم که بصورت آبیاری قطره ای آبیاری میشه ولی متاسفانه یه تعدادازکشاورزان به بهانه های واهی هزینه های مصوب آب پرداخت نمیکنندوشرکت هم بخاطر عدم حمایت دادگستری تابحال ملزم به تامین آب باغات اون کشاورزان بدهکارهست وبخاطرهمین بدهی های شرکت درتامین مخارج و اجرای تعهداتش به مشکلاتی برخورده میشه بفرمایین عدم پرداخت هزینه هاازسوی این باغداران ومتضررشدن کل مجموعه حکمش چیه؟حکم درآمدشخصی که هزینه آب بدهکارهست ازباغش چیه؟

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته
تلفن پاسخگویی به سوالات شرعی 24 ساعته
0


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جواب آزمايش هاي كتاب آزمايشگاه يازدهم x بخوانید...