پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ
پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

گفت‌وگو با طلبه‌هایی که از سرعت پیشرفت تکنولوژی و فضای مجازی عقب نمانده‌اند، همیشه جذاب بوده است. گفت‌وگوی ما با «سید علی» طلبه‌ای که آنلاین در اینستاگرام احکام می‌گوید را بخوانید.

مجله مهر: «سید علی، پاسخگوی احکام دینی» همین و بس. داستان این صفحه اینستاگرام، داستان طلبه آنلاینی است که تلاش کرده همپای پیشرفت تکنولوژی به روز شود و حالا بعد از  ده سال فعالیت مجازی صفحه‌ای در اینستاگرام دارد که نزدیک به هزار پست و ۱۷هزار هوادار دارد. طلبه‌ای که عکس خود را در صفحه‌اش می‌گذارد که مخاطب بداند روحانی پاسخش را می‌دهد و از این لحاظ رسانه را هم به خوبی شناخته است.

آنلاین به احکام پاسخ می‌دادم

«سید علی اولیایی» ۳۹ ساله و مثل اکثر طلبه‌ها ساکن قم است. از همان اول که اینستاگرام می‌زند، با عنوان «طلبه پاسخگو» وارد می‌شود. یک سال و نیم است که صفحه رسمی در اینستاگرام دارد، اما فعالیت‌های مجازی‌اش به این محدود نمی شود و تقریبا ده سالی می‌شود که به صورت اینترنتی پاسخگوی احکام دینی است. «کار تبلیغ اینترنتی را ده سال پیش شروع کردم و بیشتر کارم هم پاسخگویی آنلاین به صورت تخصصی در فقه و احکام است.»

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

اول در سایت مركز ملی پاسخگويی به سؤالات دينی، فعال بوده تا به صورت آنلاین به شبهات احکامی مردم پاسخ بگوید. «مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی بخشی دارد که در آن به صورت تخصصی به سوالات احکام و فقه، آن هم آنلاین پاسخ داده می‌شود؛ یعنی ساعتی خاص برای کاربران درنظر گرفته می‌شود تا آنلاین سوال بپرسند و جواب بگیرند.»

طلبه خوش ذوق ما از اینجا کارش را شروع می‌کند و پایش به شبکه های اجتماعی هم باز می‌شود و اولین بار عضو کلوپ می‌شود. «در کلوب برای خودم رسانه تخصصی فقه و احکام راه‌اندازی کردم که مطالب آنجا به صورت عکس و مطلب منتشر می‌شد.» 

خودم «فتو احکام» ها را طراحی می کنم

این پاسخ می‌شود، بهانه سوال بعدیم. از او می‌پرسم که کار طراحی عکس‌‌ها را خودش انجام می‌دهد یا خیر که جواب می‌دهد: «۸۰ درصد کارها را خودم طراحی کرده‌ام و بقیه‌اش را دوستانی که مثل من به اینچنین فعالیت‌هایی علاقه دارند.» برای تصویرپردازی این « فوتو احکام»‌ها هم بیشتر از همه نظر کاربرانش اهمیت دارد. بیشتر مخاطبانش جوان هستند و به گفته خودش بیشتر هم از نماز می‌پرسند. ابهامات بیشتر این جوان‌ها هم درباره احکام جدید است یا گاهی وقت‌ها بحث‌ها اعتقادی می‌شود: «مثلا می پرسند دلیل اینکه شما می گویید تراشیدن ریش اشکال دارد، چیست؟ که اینجا دیگر بحث احکامی نیست و ما باید با حکمت متقاعدش کنیم. کسانی هم هستند که شبهه های جدی در دین دارند که این‌ها را به مشاوران دینی و مذهبی رجوع می‌دهم؛ چون اینها دیگر تخصص من نیست.» 

قبلا در گوگل‌پلاس هم فعالیت داشته؛ اما از زمانی که فیلتر شده، دیگر به آن هم سر نمی‌زند: «در شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک و گوگل پلاس زیاد فعال نیستم؛ اما در شبکه های اندرویدی مثل واتس‌آپ و تلگرام فعال هستم. در واتس‌آپ فقط ۸ تا گروه و در تلگرام ۷ گروه تخصصی برای احکام ایجاد کرده‌ام.»

گوگل‌پلاس را به خاطر فیلتر شدنش ترک می‌کند و به اینستاگرام می‌آید؛ اما اگر اینستاگرام فیلتر شود، چه؟ جواب پرسش بعدیم را با حکم شرعی‌اش می‌گوید: «خلاف قانون غیرشرعی است و فیلتر شکن هم نوعی قانون‌شکنی است. قبلا گوگل پلاس بودم که فعالیت زیادی هم آنجا داشتم و با فیلتر شدنش آن را کنسل کردم و آمدم سراغ اینستاگرام  و اگر روزی این هم فیلتر شود، قطعا شبکه های جدیدتری خواهند آمد.» با انواع شبکه های اجتماعی داخلی و خارجی آشنایی دارد و از این می‌گوید که در «لنزور» که نسخه فارسی اینستاگرام به حساب می‌آید، هم صفحه دارد: « در لنزور به صورت موضوعی احکام را قرار دادم؛ مثلا احکام روزه، نماز به صورت جداگانه که آنجا هم استقبال می‌شود؛ اما نه به اندازه اینستاگرام.» 

فعالیت‌های اینستاگرامی این طلبه دو بخش است. بخشی که خود از قبل یکی از احکام را طراحی و منتشر می‌کند و بخشی که کاربران می‌پرسند و او به آن‌ها پاسخ می‌دهد.  او تلاش می‌کند که حداقل کابران در همان روز پاسخ خود را بگیرند. سوال های اینستاگرامی هم به صورت کامنت برایش می‌آید هم به صورت دایرکت. «سوال‌های شخصی‌تر را به صورت دایرکت می‌پرسند. سوالی که یا نمی‌توان به صورت عمومی پرسید یا  اینکه مرتکب کاری شده‌ اند که حکم آن را شخصی جویا می‌شوند!» 

سید علی تمام تلاشش این است که احکامی را به اشتراک بگذارد که نیاز بیشتر مردم جامعه است. «سعی می کنم احکامی که شبهه درباره آن ها زیاد است را در اینستاگرام خود قرار دهم. احکامی مثل احکام رسانه ای و اینترنتی یا حتی مواردی مثل ازدواج سفید یا ازدواج موقت. البته متناسب با زمان متفاوت است؛ مثلا در ماه محرم  احکام عزاداری یا در ماه رمضان بیشتر احکام مربرط به روزه‌داری را قرار می‌دهم.»

در هر پست بیشتر ۶۰۰ تا لایک می‌خورم

خودش کار مجازی‌اش را موفق می‌داند؛ چرا که الان صفحه‌اش در اینستاگرام، بیش از ۱۶هزار هوادار دارد. «بحث احکام، بحث جذابی نیست! اما همین بحث غیرجذاب الان ۱۶هزار فالوئر دارد؛ چون ما مجبور بودیم که این مبحث را برای مخاطبمان شیرین کنیم و بهترین راهش هم همین طراحی عکس‌ها بود.»

معتقد است برد رسانه‌ای اینستاگرام از بقیه شبکه‌های اجتماعی بیشتر است و این را می‌توان از تعداد لایک‌های پست‌هایش فهمید. «ممکن است من پستی در اینستا بگذارم و ۶۰۰ تا لایک بخورد؛ یعنی ۶۰۰ نفر این متن را خواندند. تایید کردند و لایک هم زده‌اند؛ آن هم فقط در یک روز؛ اما در دیگر شبکه های اجتماعی چنین بردی سراغ ندارم. مثلا در تلگرام ما یک گروه ۲۰۰ نفره داریم که ممکن است فقط ۵۰ نفرشان این احکام را ببینند و دقت کنند؛ اما دقت در اینستاگرام با دقت در تلگرام فرق می‌کند و این به خاطر ذات تصویری بودن اینستاگرام است.» 

روزانه  ۸-۷ ساعتی برای فعالیت‌های مجازی‌ وقت می‌گذارد و با وجود اینکه ده سال از فعالیت مجازی‌اش می‌گذرد، هنوز خسته نشده است ، او می گوید : «من اولا خیلی به این کارم علاقه دارم. دوم اینکه من نیاز جامعه را می‌بینم؛ مثلا من در کلوب ۴۲هزار نفر دوست و در اینستاگرام ۱۶هزار نفر فالوئر دارم. خب همین‌ها به من انگیزه می‌دهد و احساس وظیفه‌ام را چندبرابر می‌کند.»

فرزندانم اینستاگرام ندارند

سید علی اولیایی دو فرزند ۱۴ و ۵ ساله دارد، از او می‌پرسم که آن‌ها هم در اینستاگرام صفحه دارند یا خیر که می‌گوید ندارند و وقتی می‌پرسم ندارند یا اجازه اش ندارند؟ با خنده پاسخ می‌دهد: «هر دو! هر دو برای ورود به این فضاها کوچک هستند؛ گرچه خودشان هم خیلی علاقه‌ای به این محیط‌ها ندارند؛ اما وقتی کمی بزرگ شدند دیگر تا اندازه‌ای به رشد و فهم رسیده‌اند و خودشان راهشان را پیدا می‌کنند.» 

به غیر از تمام شبکه‌های اجتماعی که در آن عضو است، وبلاگی هم دارد که روزانه دو تا سه هزار بازدید دارد و کم کم که بازخوردها بیشتر می‌شود به درخواست کاربرانش سایت «ask ahkam»  را به عنوان پایگاه تخصصی فقه و احکام راه‌اندازی می‌کند. 

دوست دارم احکام به زبان انگلیسی هم منتشر شود

در میدان احکام مجازی تقریبا تک و تنهاست و به قول خودش کسی که مثل او در این کار پایه باشد خیلی کم است! وگرنه کم نیستند ایده ها و نظراتی که در این حوزه دارد؛ حتی به این هم فکر کرده تا احکام را به زبان‌های دیگر هم انتشار دهد تا کارش جهانی تر شود. «چند سال پیش با یکی از دوستان برای برگرداندن احکام به زبان انگلیسی تلاش کردیم؛ اما فرصت نداشتم که آن را تکمیل کنم. در این زمینه به شدت هم احساس نیاز می‌کنیم. برای مثال در  واتس آپ دو گروه داریم مخصوص خارجی های مقیم ایران که فارسی را شکسته بسته بلدند و متاسفانه کسی نیست که به زبان انگلیسی احکام را برای آن‌ها توضیح دهد.»

All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

حوزه/ سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان فارس زمینه ارتباط طلاب با جوانان و پاسخگویی به سئوالات آنان از طریق “واتس اپ” را فراهم آورده است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از شیراز، سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان فارس، برای استفاده هر چه بهتر کاربرانی که وقت خود را در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به خصوص “واتس آپ” می گذرانند و حضورشان در مساجد و محافل مذهبی کم رنگ است، زمینه یک نشست با طلاب و پرسش و پاسخ را فراهم کرده است.

علاقه مندان به این محافل می توانند با ذخیره شماره 09393098794 در تلفن همراه خود و ارسال پیام از طریق برنامه واتس اپ، از این نشست استفاده کنند.


انتهای پیام


 

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ


 

تمامی حقوق این سایت برای خبرگزاری حوزه محفوظ است. ۱۳۹۸©
بازنشر مطالب خبرگزاری حوزه در سایر خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها بدون ذکر منبع آزاد است.



مرکز ملی پاسخ‌گویی به سؤالات دینی، بزرگترین مرکز پاسخگویی شیعه( ازلحاظ وسعت موضوعات تخصصی و گستره مخاطبان) در جهان اسلام است.

اين مركز با توجه به گستردگی قلمرو معارف اسلامی و گوناگونی سؤالات و شبهات ارسالي در زمینه‌های مختلف (کلام و اعتقادی، قرآن ، فلسفی، تاریخی، سیره اهل بیت، فقه، حدیث، اخلاق، تربیتی و…) با تشکیل گروه‌های پژوهشی به پاسخ دهي اهتمام ورزيده است .

با توجه به شبکه های پیام رسان برای دسترسی آسان و سریع شما بزرگواران مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی فضایی را ایجاد کرده است تا سوالات خود را در موضوعات مرتبط مطرح نمایید:

گروههای مرکز ملی پاسخگویی در نرم افزار سروش

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

http://sapp.ir/pasokhgoo1

 

 


سیمامهدوی

۱۳۹۸/۱۰/۲۴ ۱۰:۵۴

با توجه به عدم امکان پاسخگویی در بخش نظرات لطفا سوالات خود را در سامانه «ارسال پرسش» یا بخش «پاسخگویی آنلاین» مطرح نمائید

درباره ما

کلیه حقوق متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد ©

پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی در ماه مبارک رمضان، با افزایش ساعات پاسخگویی آماده خدمت رسانی به مومنان در این ماه مبارک است. 
 

به گزارش خبرگزاری حوزه، این بخش شامل سامانه پیام کوتاه، پاسخگوئی آنلاین و بخش ارسال سوال است.

 سامانه پیام کوتاه 10000100
 

 این سامانه تنها به احکام شرعی پاسخ می دهد و مقلدان معظّم له می توانند از دو طریق سوال خود را مطرح نمایند:
 
با ارسال متن سوال از طریق پیام کوتاه به شماره 10000100، حداکثر تا 24 ساعت می توانند پاسخ خود را دریافت نمایند.
 
همچنین با ارسال اعدادی مشخص به این سامانه، بطور همزمان به فهرستی از احکام دست می یابند که با ارسال اعداد مربوطه، به حکم مورد نظر خواهند رسید. برای استفاده از این بخش، می توانند عدد 1 را (به تنهایی) به سامانه 10000100 ارسال نمایند.

 پاسخگویی از طریق ارتباط آنلاین
  این بخش از طریق گفتگوی آنلاین تحت وب، به تفکیک سوالات شرعی و اعتقادی، به پاسخگویی می پردازد.
 
 پاسخگویی شرعی در ماه مبارک رمضان در سه بازه زمانی 9 تا 14 – 16تا 20 – 22 تا 2 و پاسخگویی اعتقادی در دو بازه زمانی 10 تا 14 – 22 تا 2 به خدمت رسانی در این زمینه مشغول خواهند بود.
 بخش ارسال سوال
  مقلدان معظم له می توانند سوال خود را در این بخش مطرح نمایند و در فاصله زمانی 72 ساعت، پاسخ سوال خود را دریافت نمایند.
 
خاطرنشان می شود، پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دامت برکاته) به نشانی www.makarem.ir می باشد.

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

آیدی شبکه های اجتماعی

درگاه رسمی و کانال های رسمی ارتباطی دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی در شبکه های اجتماعی با شناسه @makarem_ir فعال می باشد.
 

ویرایش شده تیرماه 98
 

مرتبط

آرشیو بیانات حضرت آیت الله العظمی مکارم در راسخون

کرامتی از حضرت معصومه(س) از زبان آیت الله مکارم شیرازی

حکم مرتد بودن شاهین نجفی از سوی آیت الله مکارم شیرازی صادر شد

رساله توضیح المسائل آیت‌ الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالى)

بایسته های فضای مجازی در نگاه حضرت آیت الله مکارم شیرازی

مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در زمینه پاسخگویی به سوالات دینی در زمینه های تخصصی  علاوه بر دریافت پاسخ سوالات و رفع شبهات از آموزه‌های دینی، ارتباط مستقیم و بی‌واسطه ای را با متخصصان و کارشناسان حوزه علمیه تجربه می‌کنند که این تجربه هم اعتماد آنها به یک مرکز پاسخ‌گویی دینی حوزوی را افزایش داده و هم به آرامش و اطمینان درونی آنها در مواجهه با پرسش‌ها و شبهات موجود کمک می کند.

این مرکز با استفاده از اساتید و محققین حوزه علمیه و با هدف پاسخگویی تخصصی به سوالات دینی اقشار مختلف جامعه، کارشناسان خود را در گروه هایی تخصصی سازماندهی کرده و مشغول انجام وظیفه می باشند که عبارتند از: 

امکانات این نرم افزار عبارت اند از:

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

۱- بخش گفتگوی زنده (گفتگو به صورت چت با کارشناسان بر خط مرکز)

۲- ارسال سوال به صورت آفلاین 

3-  نمایش کارشناسان آنلاین به تفکیک تخصص (مشاوره ، احکام ، اعتقادات و …)

4 ـ زمان بندی پاسخگویی بر ایام هفته 

۶- آرشیو گفتگو های آنلاین و آفلاین

ایمیل پشتیبانی نرم افزار  :  support@pasokhgoo.ir

شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) –از سوی دفتر حضرت آیت الله مکارم، شماره هایی برای پاسخگویی به پرسش های شرعی اختصاص یافته است.

به گزارش شفقنا شماره تلفن دفتر حضرت آیت الله مکارم به شرح ذیل است:

تلفن: ۰۲۵۳۷۷۴۲۸۱۹ نمابر: ۰۲۵۳۷۸۳۹۹۳۴ سوالات شرعی:۳۷۱۰۲۰-۰۲۵ زائرسرا:۳۷۸۴۰۰۰۷-۰۲۵ روابط عمومی: ۰۹۱۲۰۵۲۳۵۳۰ گروه جهادی بلیغ: ۰۹۱۲۰۵۲۳۵۳۱ پست الکترونیک: info@makarem.ir

لینک ارسال پرسش اینترنتی از آیت الله مکارم: (اینجا)

انتهای پیام

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

شفقنا در شبکه های اجتماعی: توییتر | اینستاگرام | تلگرام

با سلام .من یازده سال به عمد روزه نگرفته ام حال قصد جبران انرا دارم ،چیکارباید بکنم

کسی که مقیم سوید است میزان کفاره روزه چقدر است

سلام ببخشید بنده نمیدونستم ایت اله مکارم دوشنبه رو روز عید اعلام کردند و یکشنبه رو دوزه نگرفتم تکلیف چیست

سلام ۷ماه پیش پدرم فوت کرده ۲۰روزپیشم مادرم سوالم اینه که برای نمازوروزه هاشون چه کنیم اینم بگم که پدرم ۱۰سال بودمریض بوده روزه برای این مدت روزه نگرفته نمازشم میخونده ولی نماز صبحونه چون قرصاش خواباوربوده صبح نمیتونسته بلندبشه نمازبخونه حالا مادرم نمازاشو همه راخونده فقط چون تصادف کرده بودو۱۰روزتوکمابوده نتونسته بخونه روزشم ۲سالله نگرفته ما ۵تابچهایم یکی ازماازدواج کرده۴تاموم مجردیم دوتاپسرسرکارمیرن ۲تادختراتوخوننن حقوق بابام هم یک وششصده ببینم میشه خودمون نمازوروزه به جابیاریم یانه؟اگه نه چقدپول بدیم براشون نمازوروزه بخونن وبگیرن ممنون میشم جواب بدید

سلام من در سن کم(۱۳)سالگی به یک نفر جلوی یک نفر تهمتی زدم که اون فرد هم رفت به دونفر دیگه گفت من اون زمان نمیدانستم که گناه اما الان که دیدم یادم افتاد درزم من باهاش سلام و علیکی هم نداریم اصلا همدیگرو نمیشناسیم میخواستیم بدون که الان گناهی مرتکب شدم

سلام. کسانی ک د اروپازندگی مکنن باید چ زمان عید فطر بگیرن. هلند

حکم خوردن مشروب در ماه رمضان چیه؟

سلام حکم شرعی ارز دیجیتال اتریوم چیست؟ با سپاس

اگر کسی روزه راتا سه سال نگیرد حکمش چیست؟

سلام. یک سوال در مورد احکام ارث دارم. نحوه تقسیم ارث برای متوفی مرد، درصورتی که دارای ۲ دختر، ۱ زن و ۱ مادر است، چگونه است؟ با تشکر

سلام ، ما در کشور مالزی زندگی میکنیم ولی ساعت اذان اینجا چند دقیقه ای با برنامه باد صبا که تنظیم شده فرق میکنه ایا میتوانیم با ساعت اینجا برای ماه رمضان روزه را افطار کنیم یا خیر.؟

ممنون میشم جواب بدید.

سلام سوال دادم

باسلام آیا میشود تعقیبات نمازراباترجمه فارسی قراعت کرد.

سئوال شخصی از مقلدین حضرت عالی می خواهد با اجاز حضرت عالی مقداری از سهم امام را به مریض نیاز مند محل خودشان بدهد اجازه می فرمایید

سلام شخصی خمس سلانه اش صد هزار تومان شده می خواهد با اجازه حضرت عالی مقداری از سهم امام را به مریض نیازمندی که در محل است بدهد آیا حضرتعالی اجازه می فرمایید ..جان محمدی یکی از طلاب مسن

سلام وقتتون بخیر ،آمپول تقویتی عضلانی روزه رو باطل میکنه ?

سلام ایا شیشه ای ک دران مشروب کرده باشی نجس شده است

سلام من در رکعت آخر نمازم شک در تعداد سجده کردم و وارد سلام شدم الان نماز من چگونه است ؟ شکم در یک سجده می باشد

با عرض سلام من سوالاتی درمورد ظهور امام زمان(عج) و علائم ظورشون دارم

باسلام شخصی که درقیدحیات هست ولی شرایطی برای نمازخواندن نداره(سکته مغزی)ایانمازی برگردن فرزندانش هست؟؟؟؟؟؟

سلام علیکم درمورد کاندید درستاد چای میدهد یا غذا میدهد مردم می خورند از نظر شرعی چه حکمی دارد

خیر

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

انتخاب سریع یک انجمن
 


نمایش برچسب‌ها

مشاهده قوانین
انجمن

اداره‌ی پاسخ به سؤالات دینی و شبهات، زیر مجموعه‌ی اداره‌ی کل تبلیغ و ارتباطات جامعةالزهراء (سلام‌الله‌علیها) می‌باشد که در سال 1370 به منظور پاسخگویی به مسائل شرعی با آراء مراجع و رفع شبهات دینی بانوان تأسیس شده است. کارگاه­‌های پژوهشی، آموزشی، تربیت استاد پاسخگو، سامانه پاسخگویی آنلاین و بخش سایت؛ در راستای به روز بودن پاسخ­ها، از دیگر فعالیت­های این واحد است.

اهمیت و ضرورت:

1.   نقش مؤثر پاسخگویی در عرصه احیاء فقه محمد و آل محمد (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم)؛

2.   گسترش فرهنگ دینی و ابلاغ آن؛

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

3.   لزوم استفاده از ظرفیت بالای بانوان در اعتلای اعتلای فرهنگ دینی جامعه و سلامت خانواده‌­ها؛

4.   نقش مؤثر پاسخگویی بانوان برای بانوان و ضرورت دسترسی پرسشگران به پاسخی روان و کامل؛

5.   نقش مؤثر پژوهش و تحقیق، در روند پاسخگویی؛

6.   لزوم شناخت استعدادها، صاحبان انگیزه و اندیشه‌های صاحب قلم و بیان؛

7.   نقش مؤثر پژوهش و تحقیق، در ارتقاء بنیه علمی اساتید؛

8.   لزوم مهارت افزایی اساتید، مبلغین طلاب مستعد، به مهارت­های پاسخگویی؛

9.   لزوم دانش افزایی طلاب به شیوه‌­های مهارتی در پژوهش، تبیین موضوعات مستحدثه، روش استنباط و نظریه پردازی مستندات دینی.

10. لزوم تجهیز طلاب به هنر ساخت مستندات علمی و دینی که تهیه و تأیید محتوای علمی اسلاید و فیلم آن با این واحد می­‌باشد.

11. لزوم تدوین کتاب از موسوعه‌ی تحقیقات و استفتائات آرشیو واحد جهت دسترسی آسان.

12. لزوم تولید نرم افزار به روز رسانی اطلاعات علمی واحد

13. به روز رسانی سایت پاسخ به سؤالات فقه و معارف اسلامی.

14. لزوم پاسخ به نیاز فرهنگی تبلیغی مراکز متقاضی در معرفی استاد و امکان استفاده از فضای مجازی در دوره‌­های تربیت استاد و ارائه محصولات.

سیاست و اهداف:

1.   هم‌سویی در عملکردها با سیاست‌­های کلی جامعةالزهراء (سلام‌الله‌علیها)؛

2.   تلاش در ارتقاء سطح علمی اساتید فقه و معارف در ارائه روش و مهارت­‌های پاسخگویی به شبهات و سؤالات دینی؛

3.   پاسخ به تقاضای نهادها و مؤسسات فرهنگی جهت معرفی استاد پاسخگو؛

4.   دعوت از اساتید کارشناس فقه حوزه‌ی علمیه جهت ارتقاء بنیه‌ی علمی و فقهی اساتید و یکسان سازی پاسخ‌ها؛

5.   دعوت از کارشناسان مجرب فقه کادر علمی جامعةالزهراء (سلام‌الله‌علیها) جهت شرکت در کارگاه‌­های آموزشی و جلسات هم‌­اندیشی و شورای استفتائات؛

6.   دعوت از اساتید صاحب‌­نظر در بخش معارف سایت پاسخ به سؤالات و گزینش اساتید مجرب کادر علمی جامعةالزهراء (سلام‌الله‌علیها) جهت پاسخگویی به شبهات اعتقادی و …؛

7.   ارائه‌ی کلیه‌ی خدمات علمی ـ فرهنگی، ارتباطی و اجرایی با فن‌­آوری اطلاعات در سامانه پاسخگویی فقه و معارف اسلامی.

تبصره: خدمات فوق منوط به ارائه‌ی طرح درخواستی از ناحیه‌ی واحد درخواست کننده می­‌باشد که با تأیید مدیریت محترم جامعةالزهراء (سلام‌الله‌علیها) مدیر کل اداره‌ی تبلیغ و ارتباطات صورت خواهد گرفت.

 

عمده‌ی فعالیت‌ها:

·     پاسخگویی 

در سه بخش گسترده‌ی تلفنی، اینترنتی و حضوری فعال می­‌باشد.

1. پاسخگویی تلفنی:

o    پاسخگویی 5 خط داخلی دفتر مقام معظم رهبری *  در دو شیفت صبح و عصر

با شماره تلفن های: 57 – 02537112253

o    پاسخگویی 4 خط حوزه‌ی علمیه‌ی جامعةالزهراء (سلام‌الله‌علیها)  با آراء کل مراجع

با شماره تلفن های 57- 02532112454

2. پاسخگویی اینترنتی:

غیر از سؤالات شرعی بانوان، شبهات دینی در موضوعات مختلف اعتقادی، فقهی، قرآنی، تربیتی ـ اخلاقی و … را نیز پاسخگو می‌­باشد.

کاربران پس از مطالعه‌ی مقالات در سایت پاسخ به سؤالات فقه و معارف اسلامی می‌توانند با اساتید صاحب‌نظر و صاحب مقاله، مناظره‌ی علمی را به صورت­های درج دیدگاه، ارسال پرسش (ایمیل)، و یا پرسش و پاسخ آنلاین داشته باشند.

3. پاسخگویی حضوری:

همه‌ی موارد فوق می‌توانند با تعیین وقت قبلی در محضر اساتید، پرسش و پاسخ حضوری داشته باشند.

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

 

·     کارگاه‌های آموزشی  و پژوهشی (دوره‌ی تربیت استاد پاسخگو و دانش افزایی اساتید پاسخگو)

 

واحد پاسخ به سؤالات، جهت تأمین نیاز مراکز متعدد (همچون اماکن متبرکه: آستان قدس رضوی، حرم حضرت معصومه، جمکران و دانشگاه‌­ها و مراکز دیگر) به استاد پاسخگوی مجهز به مهارت و دانش پاسخگویی؛ اقدام به برگزاری دوره‌­های تربیت استاد پاسخگو نموده است.

1. برگزاری کارگاه­‌های آموزشی و پژوهشی تربیت استاد

پذیرش و گزینش فارغ التحصیلان سطح 4 و تکمیلی سطح 3 با دارابودن سابقه تبلیغی یا معینه بودن در ارائه‌ی مهارتهای علمی و بیانی پاسخگویی

2. برگزاری کارگاه‌­های آموزشی پژوهشی دانش افزایی اساتید پاسخگو

با برگزاری جلسات بحث و بررسی فقهی با رویکرد؛ مبناشناسی، موضوع شناسی، تفاوت تطبیقی آراء مراجع.

3. کارگاه­‌های پژوهشی و آموزشی در شبهه شناسی و پاسخ به شبهات مطروحه

با کارگروه‌های تخصصی معارف در شیوه نامه‌ی پژوهشی، ایده پردازی از چکیده نویسی، مقاله نویسی تا تدوین.

سازمان نفرات این مجموعه علمی و اداری، شامل اساتید مجرب و توانمند جامعةالزهراء (سلام‌الله‌علیها)  می‌باشد.

 

 کارگاه‌های پژوهشی (تحقیقات و استفتائات)

 ·     بخش تحقیقات

با توجه به اهمیت پاسخگویی مستند، اساتید پاسخگو، جهت تسلط به آراء مراجع و اشراف کامل بر مسائل مبتلی به، موظف به پژوهش و تحقیق می­‌باشند.

تحقیقات انجام شده پس از تأیید استاد ارزیاب، جهت درج در جزوه، کتاب و سایت، تحویل مسئول تحقیقات می‌شود.

·     بخش استفتائات

اگر در بحث و بررسی‌های تحقیقی و تفحص در کتب فقهی هر مرجع، پاسخی برای سؤال مورد نظر، یافت نشد، با تأیید اساتید شورای استفتائات، سؤال را جهت استفتاء به محضر مراجع عظام، ارسال می­‌نماییم. پس از دریافت به بخش تدوین و تولید جهت ثبت در کتاب و سایت، ارائه می­‌شود.

·     بخش سایت و فضای مجازی

این بخش متشکل از کارگروه‌­های تخصصی در موضوعات فقه، معارف، تفسیر و علوم قرآن، تربیتی، اخلاقی، تاریخی و سیره می‌­باشد.

کلیه‌ی مستندات علمی انجام شده توسط اساتید صاحب‌نظر به بخش تدوین و تولید جهت درج در سایت ارائه می­‌گردد.

از جمله فعالیت­های این بخش، پاسخگویی به کاربران فضای مجازی به صورت آفلاین، آنلاین و پیامک می‌باشد. بروز رسانی فنی مهندسی در بخش­‌های مختلف معرفی مراکز دینی مرتبط و تهیه و تدوین مطالب مناسبتی، اخلاقی و تربیتی در موضوعات مختلف می­‌باشد.

آدرس سایت پاسخ به سؤالات:  http://pasokhbesoalat.ir

کلیه حقوق این تارنما برای جامعه الزهرا(حوزه علمیه خواهران قم) محفوظ می باشد.


ارتباط با ماDownloads-icon

خوش آمدید.اینجا مرکز ترک تضمینی خودارضایی می باشد که متعلق به همه ماست.جایی واسه پیدا کردن خودمون برای بازگشت به آدم پاکی که بودیم و رهاش کردیم.روش ترک تضمینی خودارضایی، پست ثابت و اولین پست وبلاگ هست.اللهم عجل لولیک الفرج

همه ماها باید یه مرجع تقلید رو انتخاب کنیم برای خودمون !حتما براتون پیش اومده که یه سوال شرعی داشته باشین و ندونین باید چیکار کنین و نت نداشته باشین که تو نت سرچ کنین یا کتاب رساله که بسیار لازمه رو تو خونه نداشته باشین ! میخوام امروز براتون شماره پیامکی هر مرجع تقلی رو بذارم که بدون رودروایستی به این سامانه اس ام اس بدین و سوالتون رو بپرسین و کمتر از 24 ساعت جوابتون رو بهتون ارسال میکنن (هیچکس هم نمیدونه شما کی هستین)

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ

شماره پیامک دفتر مقام معظم رهبری                                                30001619 

شماره پیامک دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی                   10000100 (برای عضویت ارسال شماره ی 10000100 به سامانه)

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی                                30007479 (برای فعال سازی ارسال عدد2 به سامانه)

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی                                      09198507500

همچنین ایمیل بخش پاسخ به سوالات شرعی شما از طرف آقای سیستانی  farsi@alsistani.org

دفتر حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی                                 10009191

د

دفتر حضرت آیت الله العظمی علوی گرگانی                                   100006020

دفتر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی                                     30007296 (موسسه اسراء)

دفترحضرت آیة الله العظمی دوزدوزانی با شماره                   5000224488

دفتر حضرت آیت الله العظمی حسینی شاهرودی                              30004747476060

دفتر آیت الله میر سید محمد یثربی                                              3000722708

دفتر (بیت) مرحوم آیت الله علامه سید عباس حسینی کاشانی                  30007634

دفتر حضرت آیت الله العظمی مدنی تبریزی                                    30006722

دفتر حضرت آیت الله العضمی بیات زنجانی                                   30002681 

دفتر آیت الله العظمی رحیمی آزاد                                              09382201630 (برای فعال سازی ارسال نام و نام خانوادگی)

دفتر حضرت آیت الله یثربی                                                     3000722708

دفتر حضرت آیت الله سید علی حسینی میلانی                                10001414 (ارسال عدد 123 به سامانه)

دفتر حضرت آیت الله صفایی بوشهری (امام جمعه بوشهر)                   30006106

دفتر حضرت آیت الله مجتهد شبستری (امام جمعه تبریز)           09395179399

قدرت گرفته از بلاگ بیان ● کلیه حقوق سایت محفوظ است. ● بازنویسی قالب: تیم برنامه نویسی مرکز نزدیکی به خدا


فایل pdf همه کتاب های شهید مطهریDownloads-icon

پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ
پاسخ به سوالات شرعی در واتساپ
0


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جواب آزمايش هاي كتاب آزمايشگاه يازدهم x بخوانید...