پاسخگویی به سوالات شرعی

پاسخگویی به سوالات شرعی
پاسخگویی به سوالات شرعی

بیشتر بخوانید…

درباره ما

کلیه حقوق متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد ©

“پاسخ­گوي آنلاين مرکز ملّي” سامانه­ اي است که با حضور روزانه 35 کارشناس به صورت زنده به پرسش‌هاي مخاطبان در محيط مجازي پاسخ مي­ دهد و تاکنون بيش از 188هزار پرسش را در حوزه­ هاي مختلف پاسخ­گويي نموده­ اند.
 کاربران و پرسشگران محترم می توانند از طریق  این لینک  پاسخ سوالات خود را از کارشناسان بخش پاسخگویی آنلاین دریافت نمایند.

 

.:: پاسخگویی آنلاین ::.

 

 

پاسخگویی به سوالات شرعی

 


سارینا

۱۳۹۸/۰۶/۳۱ ۰۴:۱۷


karami

۱۳۹۸/۱۰/۰۴ ۲۰:۳۲


محمدشريفي

۱۳۹۸/۰۸/۱۲ ۱۷:۴۲


سعید کمالی پور

۱۳۹۸/۱۰/۲۳ ۲۱:۳۶


اسلام

۱۳۹۸/۱۲/۰۸ ۱۹:۱۹

با توجه به عدم امکان پاسخگویی در بخش نظرات لطفا سوالات خود را در سامانه «ارسال پرسش» یا بخش «پاسخگویی آنلاین» مطرح نمائید

درباره ما

کلیه حقوق متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد ©

اين واحد با همکاري بيش از 300 نفر از فضلا و اساتيد حوزه علميه در رشته‌هاي مختلف علوم اسلامي، از طريق شماره تلفن سراسري «096400»، روزانه 12 ساعت، از ساعت 8 صبح الي 14  و بعد از ظهر از ساعت 16 الی 20 شب و با استفاده از 300 خط تلفن در خدمت هموطنان عزيز مي باشد.

استقبال از اين سامانه، بسيار بيشتر از حد امکانات و ظرفيت موجود است؛ به طوري که در ماه مبارک رمضان بر اساس گزارش ترافيك سنجي شرکت مخابرات، روزانه بيش از 150هزار بار شماره اين مرکز از سراسر کشور گرفته شده است.

توفيقاتي که مرکز در طول راه اندازي اين خدمت کسب کرده است پاسخ­گويي روزانه به بيش از 6 هزار پرسش و بيش از 12 میلیون سوال در طول راه اندازي اين سامانه است.

در سامانه پاسخگويي تلفني، سؤالات مراجعان به دو طريق گفتگوي زنده با کارشناسان و پست صوتي انجام مي ­گيرد.

پاسخگویی به سوالات شرعی

با توجه به عدم امکان پاسخگویی در بخش نظرات لطفا سوالات خود را در سامانه «ارسال پرسش» یا بخش «پاسخگویی آنلاین» مطرح نمائید

درباره ما

کلیه حقوق متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد ©

درباره ما

کلیه حقوق متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد ©

باسلام اسامي پيامبران الهي(124000) به ترتيب رسالت و زمان حدودي رسالت ؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز.
متاسفانه بیان تعداد همه انبیا، رسالت و ترتیب بعثت آنان امکان پذیر نیست ، زیرا این امر مبتنی بر آن است که مشخصات همه انبیا روشن باشد تا در باره نوع رسالت ، ترتیب بعثت و تعداد آن ها بحث شود، حال اینکه زندگینامه همه انبیا شفاف و روشن نیست. برخی پیامبران توسط خداوند مبعوث شده بودند ، اما در تاریخ مشخصات آنان نیامده است. از سوی دیگر روایات متواتری هم در این باب نرسیده، که شمار انبیا یکصد و بیست و چهار هزار نفر هستند .(1) در باره تعداد آنان اختلاف است. البته در برخی متون تعداد آنان 124 هزار ذکر شده است . «شيخ صدوق» مى‏فرمايد:
به عقيده شيعه تعداد انبيا و همچنين اوصيا هر كدام 124 هزار نفر است . از ميان اين تعداد 5 نفر صاحب شريعت بوده و اركان نبوت بر محور آن ها استوار است . پيامبران اولو العزم عبارتند از: نوح، ابراهيم، عيسى، موسى، محمد (ع) (2).
از متون دینی و قرآن استفاده می شود برای هر امتی پیامبری بوده که اسم برخی شان در قرآن آمده و برخی هم نیامده است . قرآن کریم فرمود:
«و ما کنا معذبین حتی نبعث رسولا؛ (3)
هرگز کسی عذاب نمی‌کنیم تا پیامبری به سوی او مبعوث ننماییم».
در آیه دیگر واضح‌تر از این فرمود: «و لقد بعثنا فی کل امه رسولا ان اعبدوا الله و اجتنبوا الطاغوت؛ (4) میان هر امتی، پیامبری را مبعوث کردیم تا به آنان بگوید خداوند یکتا را پرستش و از مظاهر طاغوت و شرک پرهیز کنید».
از تعبیر «فی کل امه» به دست می‌آید که میان تمام مردم و مناطق پیامبری مبعوث شده و هیچ امتی بدون نبی نبوده . (5) در آیه دیگر آمده است:
«و رسلا قد قصصناهم علیک من قبل و رسلا لم نقصهم علیک؛ (6)پیامبرانی که سرگذشت آن ها را برای تو بیان کردیم و پیامبرانی که سرگذشت آن ها را بیان نکرده‌ایم».
از این آیه به دست می‌آید نام برخی از انبیا برای پیامبر اسلام بیان نشده ، ما از وجود آن ها بی خبریم. نمی توان در باره وضع همه انبیا سخن گفت.
در برخی از کتاب ها اسامی پیامبران به این ترتیب آمده است :
1 .حضرت آدم. 2 .حضرت ادريس. 3 .حضرت نوح. 4 .حضرت هود. 5 .حضرت صالح. 6 .حضرت ابراهيم. 7 . حضرت اسماعيل. 8 .حضرت لوط. 9 .حضرت اسحاق. 10.حضرت يعقوب. 11 .حضرت يوسف. 12 .حضرت شعيب. 13 .حضرت موسى. 14 .حضرت داوود. 15.حضرت ایوب. 16 .حضرت یونس. 17 .حضرت زکریا. 18 .حضرت یحیی. 19 .حضرت عیسی. (7)
در پیام قرآن اسامی پیامبرانی که در قرآن آمده است چنین آمده :
1 .حضرت آدم. 2 .حضرت ادريس. 3 .حضرت نوح. 4 .حضرت هود. 5 .حضرت صالح. 6 .حضرت ابراهيم. 7 .حضرت اسحاق. 8 .حضرت اسماعيل. 9 .حضرت لوط. 10 .حضرت يعقوب. 11 .حضرت يوسف. 12.حضرت ايوب. 13 .حضرت شعيب. 14 .حضرت موسى. 15 .حضرت هارون. 16 .حضرت اشموعيل. 17.حضرت الياس. 18 .حضرت اليسع. 19 .حضرت ذوالكفل. 20 .حضرت داوود. 21 .حضرت سليمان. 22.حضرت يونس. 23 .حضرت زكريا. 24 .حضرت يحيى. 25 .حضرت عيسى. 26 .حضرت عزير. 27 .حضرت محمد پيامبر الشان اسلام (8).
در باره تاریخ پیامبران به منابع زیر مراجعه فر مایید :
1-منشور جاوید، جعفرسبحانی ، ج11و12
2- قصص قرآن یا تاریخ انبیا، رسولی محلاتی
3-قصص قرآن ، صدرالدین بلاغی.
4-تاریخ پیامبران،محمد باقر مجلسی
پی نوشت ها:
1. معارف و معاریف، مصطفی دشتی،ج ،3 ،ص ،427،دانش، قم، 1376.
2. داستان پيامبران يا قصه‏هاى قرآن از آدم تا خاتم‏، يوسف عزيزى، 22‏ ، انتشارات هاد.
3. اسراء (17) آیه 15.
4 نحل (16) آیه 36.
5. تفسیر نمونه، ح11، ص228، نشر دارالکتب الاسلامیه، تهران 1379 ش.
6. نساء (4) آیه 165.
7 منشور جاوید ، جعفر سبحانی، ج11 و12، فهرست این دوجلد ، موسسه امام صادق (ع) ، قم، 1382.
8. ناصر مكارم شيرازي، پيام قرآن، ج 7، ص 358، مدرسه الامام علی بن ابی طالب (ع) ، 1375، قم.

با توجه به عدم امکان پاسخگویی در بخش نظرات لطفا سوالات خود را در سامانه «ارسال پرسش» یا بخش «پاسخگویی آنلاین» مطرح نمائید

پاسخگویی به سوالات شرعی

درباره ما

کلیه حقوق متعلق به مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی می باشد ©

description

قابل توجه پرسشگران محترم ، برای دسترسی به آرشیو گفتگوهای انجام شده خود می توانید از طریق لینک زیر وارد شودید https://user.pasokhgoo.ir/chat

 

 

پاسخگویی به سوالات شرعی

بنابر نظر حجت الاسلام انصاریان فعالیت پایگاه اینترنتی دارالعرفان افزایش پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بنابر نظر حجت الاسلام انصاریان قوت فعالیت‌های مؤسسه دارالعرفان در بستر فضای مجازی و همراهی با پویش در خانه بمانیم تا شکست کرونا، با توجه به اهمیت پاسخگویی به سوالات، شبهات و دغدغده‌های دینی و معرفتی مردم، فعالیت واحد پاسخگویی به سوالات دفتر حجت الاسلام انصاریان افزایش پیدا کرد.

بر اساس این گزارش، واحد پاسخگویی به پرسش‌ها و شبهات دینی پایگاه اطلاع‌رسانی حجت الاسلام انصاریان تاکنون قریب به نیم میلیون پرسش با موضوعات مشاوره خانواده، مسائل شرعی و پاسخ به شبهات جدید پاسخ داده است.

این گزارش حاکیست، بخش پاسخگویی به سوالات دینی و اعتقادی این مؤسسه از سال ۱۳۸۱ کار خود را آغاز نموده و از طریق سایت erfan.ir پاسخگوی سوالات مختلف توسط مخاطبان در سطوح مختلف بوده است.

پاسخگویی به سوالات در حوزه‌های مختلف دینی از جمله اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی، خانواده و احکام توسط کارشناسان مربوطه تحت اشراف حجت الاسلام انصاریان انجام شده است که حاصل آن تنظیم کتاب‌هایی در قالب پرسش و پاسخ در موضوعات مختلف است که پرسش و پاسخ با موضوع مباحث اعتقادی به چاپ رسیده و مورد استقبال فعالان فرهنگی و مخاطبان مختلف قرار گرفته است.

پاسخگویی به سوالات شرعی

این گزارش با تأکید بر توجه حجت الاسلام انصاریان و مجموعه تحت اشراف علمی ایشان به حوزه پاسخگویی می‌افزاید: دقت در پاسخگویی با توجه به ویژگی‌های سنی و علمی مخاطب و سرعت در پاسخگویی از دیگر مزایای بخش پاسخگویی مؤسسه فرهنگی دارالعرفان می‌باشد و از ویژگی‌های مهم بخش پاسخگویی دارالعرفان نظارت مستمر و کمّی کردن اطلاعات است که با توجه به سن، تحصیلات، نوع سوالات و… به صورت ماهیانه و کمّی و دسته‌بندی شده و در قالب گزارشات ۶ ماهه و سالانه منظم و بازخوردهای مخاطبان از بخش سایت را جهت تصمیم‌گیری‌های پاسخگویان مهیا می‌کند.

بر اساس این گزارش، مشاوره خانواده، مسائل شرعی و پاسخ به شبهات جدید از میان تنوع سوالات گسترده از مهمترین مباحثی است که پایگاه اطلاع‌رسانی استاد انصاریان بیشترین خدمات را در آن بخش‌ها ارائه داده است.

از اقدامات ویژه این سایت در بخش پاسخگویی این است که مخاطبینی که برای حل مسائل خود علاوه بر تماس مکتوب نیاز به ارتباط حضوری نیز داشته باشند در اولویت قرار گرفته و اقدامات مقتضی برای حل مشکلات آنها به فراخور هر مسئله انجام می‌گیرد.

کپی شد

All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

مشهد ـ نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد از راه‌اندازی سامانه‌های تلفنی و اینترنتی پاسخگویی به سوالات شرعی با موضوع بیماری کووید -۱۹ در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام دکتر سیدمحمود طباطبایی، اظهار کرد: در زمینه مباحث بیماری کرونا از زمان انتشار این ویروس در کشور سوالات شرعی زیادی برای مردم ایجاد شد که دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد پاسخگوی آنان براساس نظرات و استفتائات مراجع عظام تقلید بود.

وی افزود: عمده سوالات مردمی در مباحثی همچون نماز جماعت مساجد، حرم مطهر رضوی و بقاع متبرکه، نماز خواندن کادر درمان با لباس خاص درمانی کرونایی‌ها، تغسیل و تدفین متوفیان کرونایی و غیره بود.

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: به‌طور مثال در بحث غسل و تدفین اموات کرونایی خطراتی برای غسالان و عوامل تدفین میت بود که در بحث غسل با تاکید ویژه مقام معظم رهبری فعال شدن غسالخانه ویژه‌ای این نوع اموات را داشتیم؛ در حال حاضر این نوع غسالخانه‌ها در قم و مشهد فعال شده است که نیروی انسانی این بخش با همکاری طلاب جهادی تأمین شده است، اما در شهرستان‌ها به جای غسل، طبق موازین شرعی کار تیمم انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام طباطبایی، انتشار اخباری مبنی بر ریخته شدن آهک روی بدن میت کرونایی که در فضای مجازی منعکس شده بود را کذب محض خواند و گفت: روی بدن میت کرونایی به هیچ وجه آهک ریخته نمی‌شود و این کار روی سنگ لحد و طبق موازین شرعی انجام می‌شود.

پاسخگویی به سوالات شرعی

وی اظهار امیدواری کرد: بر اساس آمارها به زودی این ویروس از سطح کشور و استانمان خارج شود و مجدد شاهد حضور مردم در برنامه‌های عمومی و اجتماعی به ویژه برنامه‌های مذهبی باشیم.

حجت‌الاسلام طباطبایی گفت: حسب پرسش‌های مخاطبان نسبت به مسائل شرعی کرونایی با همکاری حوزه علمیه خراسان سامانه تلفنی پاسخگویی به سوالات شرعی کرونایی با حضور کارشناسان برجسته مذهبی را به شماره ۳۱۶۹-۰۵۱ راه‌اندازی کردیم که این تلفن همه‌روزه از ساعت ۸ تا ۱۸ پاسخگوی مردم خواهد بود.

وی افزود: همچنین در فضای مجازی نیز کانال coronaporsesh@ در پیام‌رسان‌های تلگرام و ایتا و سایت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نشانی  www.nahad.mums.ac.ir/coronaporsesh به‌صورت اینترنتی و ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات شرعی کرونایی مردم خواهد بود.

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: مردم در ارتباطات تلفنی و اینترنتی‌که با ما برقرار می‌کنند می‌توانند پاسخ سوالات با موضوعات مختلف کرونایی نظیر احکام کرونا، شبهات کرونا، سوالات اعتقادی، مدیریت خانواده، معنویت درمانی، توصیه‌های بهداشتی دینی و غیره را دریافت کنند.

کپی شد

All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

سوال پیامکی

#کانال_مرکز_ملی_خراسان_رضویhttps://eitaa.com/eporsesh

سلام اگر مراد شما ختنه کردن است، نوزاد توسط دکتر خانم هم ختنه شود اشکالي ندارد.

علیکم السلام در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد. اما باید از بیان و نشر دروغ و شایعه که منبع خبری معتبری ندارد یا از نظر مقررات، ممنوع است، اجتناب شود.

سلام شرکت نکردن اگر موجب تضعیف نظام اسلامی شود، حرام است.مقام معظم رهبری سایت leader.ir
همراهی و شرکت کردن در اینگونه مسائل بر همه مسلمین لازم است.سایت آیت الله مکارم

پاسخگویی به سوالات شرعی

سلام
اذان راديو و تلوزيون معيار شرعي دخول وقت نماز نيست، بله اگر بر اساس يک معيار شرعي دخول وقت نماز ثابت شود در ابتداي وقت نماز ميتوان نماز را شروع کرد. ضمنا نسبت به اذان صبح بعضي مراجع تصريح دارند كه بايد با تاخير شروع شود.

سلام؛آن گوشتها که براي افراد نيازمندتحت پوشش خيريه اهدا مي شود فقط بايد به مصرف آن نيازمندان برسد و شاغلان در آن خيريه که جزء افراد نيازمند تحت پوشش محسوب نميشوند،در آن سهمي ندارد.

سلام؛رنگ کردن موها حرام يا گناه نيست. در صورتي که بعد از بررسي مشخص شود اين خون ديدن ها حکم حيض دارد بنظر اکثر مراجع بهتر است از رنگ کردن موها در ايام حيض اجتناب نماييد.توضيح بيشتر و بررسي جهت پاسخ فقهي حکم آن خوها تماس با096400يا مراجعه بهwww.eporsesh.com

سلام؛جنابت زن به2امرست1.نزديکي يا همان دخول جنسي(چه مني خارج شود يانه،ارضا بشوند يانه)2.بنظر اکثر مراجع:خروج رطوبت همزمان بارسيدن به اوج شهوت(ارضاي کامل)(چه درخواب يابيداري،بااختيار يابي اختيار).(اوج شهوت به حالتي گفته ميشودکه درآن حال معمولازن ازخودبيخودميشودولذت زيادي ميبردومايعي ترشح ميکند،بعدازتمام شدن آن حال،احساس تخليه شدن و ارضاميکند.حالت شهوتش تمام ومعمولابدنش کمي سست ميشود.)

سلام؛خواندن«تلفظ کردن»آياتيکه سجده واجب داردبرحائض و جنب حرام است(بنظربرخي مراجع خواندن کل سوره اي که درآن سجده واجب است«حتي بسم الله اول سوره»حرام است)اماخواندن بقيه قرآن حرام نيست.(فقط نبايدآيات واسماءمتبرکه مس شود)(سوالات احکام رابانام مرجعتان ارسال بفرماييد)

سلام؛هر ذکري که در رکوع و سجود بگوييد کافي است و احتياطاًآن ذکر به اندازه سه مرتبه “سبحان الله” يا يک مرتبه “سبحان ربي العظيم و بحمده” باشد.بهتر است همان ذکر مشهور براي رکوع را سه مرتبه يا هفت مرتبه تکرار نمايد.توضيح بيشتر تماس با096400.

جدول زمان بندی حضور کارشناسان

در سامانه پاسخگويي پیامکی ، سؤالات مراجعان پس از ارسال سؤال به شماره پیامک( 30007461)
پاسخ سؤالات برای پرسشگر ارسال میشود .
برای پاسخگویی دقیق به سؤالات شرعی لازم است نام مرجع تقلید پرسشگر در پیامک درج شود.

این مرکز به دلیل کثرت سؤالات مراجعان امکان پاسخ به سؤالات : تعبیر خواب و استخاره را ندارد

در سامانه پاسخگويي تلفني، سؤالات مراجعان به دو طريق گفتگوي زنده با کارشناسان و پست صوتي انجام مي ¬گيرد.

اين واحد با همکاري بيش از 300 نفر از فضلا و اساتيد حوزه علميه در رشته‌هاي مختلف علوم اسلامي، از طريق شماره تلفن سراسري «096400»، از ساعت 8 صبح الي 8 شب و با استفاده از 300 خط تلفن در خدمت هموطنان عزيز مي باشد.
استقبال از اين سامانه، بسيار بيشتر از حد امکانات و ظرفيت موجود است؛ به طوري که در ماه مبارک رمضان بر اساس گزارش ترافيك سنجي شرکت مخابرات، روزانه بيش از 150هزار بار شماره اين مرکز از سراسر کشور گرفته شده است.
توفيقاتي که مرکز در طول راه اندازي اين خدمت کسب کرده است پاسخ¬گويي روزانه به بيش از 6 هزار پرسش و بيش از 12 میلیون سؤال در طول راه اندازي اين سامانه است.
در سامانه پاسخگويي تلفني، سؤالات مراجعان به دو طريق گفتگوي زنده با کارشناسان و پست صوتي انجام مي ¬گيرد.

* واحد پاسخگويي تلفني(09640)
* پاسخگويي اينترنتي(گفتگوي زنده و ايميل)
* پاسخ‌گويي پيامکی(30007461)

اخلاق

تاریخ اسلام

احکام شرعی

کلام و اعتقادات

علوم قرآن و حدیث

مشاوره خانواده،ازدواج و….

مرکز ملی پاسخ گویی به سوالات دینی نمایندگی خراسان رضوی

حوزه/ مرکز ملی پاسخگویی در هفت گروه تخصصی، قرآن، حدیث، احکام، اخلاق، عقاید، مشاوره و روانشناسی، پاسخگوی ۲۴ ساعته به هم وطنان می باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه،روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی طی اطلاعیه ای با تبریک حلول ماه پرخیر و برکت رمضان اعلام کرد فعالیت مرکز با جدیت بیشتر در ماه مبارک رمضان با توجه به نیاز مردم دنبال خواهد شد.

براساس این گزارش: بخش تلفنی مرکز با شماره تلفن ۰۹۶۴۰۰ همه روزه از ساعت ۸ صبح الی ۸ شب بجز روزهای تعطیل پاسخگویی مردم عزیز می باشد. همچنین مخاطبان می توانند سؤالات خود را از طریق صندوق صوتی با همین شماره در هر زمان از شبانه روز ارسال و در کمتر از ۲۴ ساعت پاسخ را دریافت نمایند.

سامانه پیامکی ۳۰۰۰۹۶۴۰ سؤالات احکام شرعی را کمتر از ۲۴ ساعت پاسخ خواهد گفت.

در بخش پاسخگویی آنلاین در دو بستر اندروید با اپلیکیشن پاسخگو مرکز ملی پاسخگویی (قابل دریافت از کافه بازار) و تحت وب به نشانی  https://user.pasokhgoo.ir  به صورت زنده و گفتگوی متنی پاسخگوی مخاطبین می باشد. این سامانه در ماه مبارک رمضان ۲۴ ساعته می باشد و هم وطنان عزیز در هر ساعت از شبانه روز می توانند سوال خود را ارسال و بلافاصله جواب را دریافت نمایند.

پاسخگویی به سوالات شرعی

بخش مکتوب مرکز هم با رویکردی نخبگانی بصورت مکتوب، علمی – تحلیلی، تفصیلی و با ذکر منابع معتبر به ارائه پاسخ می پردازد. پرسشگران می توانند سؤالات خود را در این بخش از طریق نشانی http://www.pasokhgoo.ir/send یا اپلیکیشن پاسخگو ارسال نمایند.

انجمن گفتگوی دینی در سایت www.askdin.com با رویکردی متفاوت برای علاقه مندان به مباحث دینی و مذهبی است که پاسخ به سوالات توسط کارشناس متخصص هر رشته و ارزیابی علمی، امکان تضارب آراء، مشارکت و و ارائه نظر برای سایر کاربران، ارائه مباحث به صورت یک پرسش و پاسخ جمع بندی کارشناسی شده، از ویژگی های این انجمن هاست و در این ماه مبارک بیش از پیش فعال خواهد بود.

همچنین نرم افزاری «احکام روزه» در دو نسخه اندروید و ویندوز که توسط مرکز ملی تولید شده است و کاربران می توانند این نرم افزار را از لینک http://pasokhgoo.ir/node/۹۵۷۹۲ دریافت نمایند. این نرم افزار، سؤالات پرتکرار مخاطبان در موضوع روزه بوده که بر اساس فتاوای مراجع بزرگوار تقلید پاسخ داده شده است.

شایان ذکر است: مرکز ملی پاسخگویی در هفت گروه تخصصی، قرآن، حدیث، احکام، اخلاق، عقاید، مشاوره و روانشناسی در بسترهای ذکر شده پاسخگوی هم وطنان عزیز می باشد.

تمامی حقوق این سایت برای خبرگزاری حوزه محفوظ است. ۱۳۹۸©
بازنشر مطالب خبرگزاری حوزه در سایر خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها بدون ذکر منبع آزاد است.


@pasokhgoo

اگر هنوز سروش‌پلاس را نصب نکرده اید می توانید از اینجا دریافت کنید.

پاسخگویی به سوالات شرعی
پاسخگویی به سوالات شرعی
0

جواب آزمايش هاي كتاب آزمايشگاه يازدهم x بخوانید...